היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל.

גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל ואמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים…

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
חפשו אותי גם באינסטגרם
חפשו אותי גם בפייסבוק

עוגה ללא אפייה, ביסקוויטים, קצפת, גבינה וג'לי בטעם תות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קלה להכנה, השילוב של הג'לי עם גבינה וקצפת יוצר עוגה טעימה מאוד

מצרכים

1.5  חבילות ביסקוויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים) או עוגיות לוטוס

2  שמנת מתוקה

 2 אינסטנט וניל

 2 כוסות חלב

 250 גרם גבינה לבנה 5%

1/2  כוס נס קפה

1  קופסא ג'לי בטעם תות מהיר הכנה

הכנה

להכין את הג'לי לפי הוראות הכנה על הקופסא, להניח בצד

להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה

להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים

לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)

לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר

לחזור שוב: ביסקוויטים, קצפת, ליישר

לשפוך בעדינות את הג'לי מעל הקצפת

לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר

Translate »