מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה ללא אפייה, ביסקוויטים, קצפת, גבינה וג'לי בטעם תות

קלה להכנה, השילוב של הג'לי עם גבינה וקצפת יוצר עוגה טעימה מאוד

מצרכים

  1. 1.5  חבילות ביסקוויטים (שוקולד או רגיל מה שאוהבים) או עוגיות לוטוס
  2. 2  שמנת מתוקה
  3.  2 אינסטנט וניל
  4. 1.5 כוסות חלב
  5.  250 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2  כוס נס קפה
  7. 2  קופסאות ג'לי בטעם תות מהיר הכנה 

הכנה

  1. להכין את הג'לי לפי הוראות הכנה על הקופסא, להניח בצד
  2. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה
  3. להוסיף גבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  4. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, להרטיב אותם עם נס קפה (לפזר עם כף)
  5. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  6. לחזור שוב: ביסקוויטים, קצפת, ליישר
  7. לשפוך בעדינות את הג'לי מעל הקצפת
  8. לשמור במיכל סגור במקרר

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים