מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

בלינצ'ס במילוי מיוחד של השף הלבן

החג הזה הולך להיות טעים, אני אוהבת את חג השבועות בגלל מאכלי החלב.
בין יתר המאכלים, יש את הבלינצ'ס, אחרי העוגות גבינה הוא סמל לחג השבועות. 
מגישה לכם כאן מתכון קל להכנה, השתמשתי במילוי מיוחד לבלינצ'ס של השף הלבן לו הוספתי ריבת דובדבנים.
אז בואו נכין:
מצרכים לעלים:  מהכמות הזו יוצאים בערך 12 עלים, תלוי בגודל שמכינים:
  1. 3 ביצים
  2. 1/2 כפית מלח
  3. 1 כוס מים (240 מ”ל)
  4. 1 כוס חלב (240 מ”ל)
  5. 3 כפות שמן (45 מ”ל)
  6. 1/2 1 כוסות קמח (210 גרם) 

למלית:

  1. 2 מיכל של מילוי לבלינצ'ס של השף הלבן
  2. 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
  3. 1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)
  4. 1/2 כוס ריבה שאוהבים

הכנה:

  1. להכניס לקערה את כל המצרכים לעלים, לערבב היטב לתערובת חלקה
  2. לחמם מחבת טפלון, להוסיף מעט חמאה
  3. לשפוך למחבת מעט מהתערובת ולתת לתערובת לגלוש לצדדים בצורה עגולה
  4. לטגן  משני הצדדים, לא להבהל, הראשון תמיד לא יוצא טוב…
  5. להוציא על נייר אפייה ולהמשיך לטגן את כל העלים
  6. לקרר מעט ולמלא: להניח עלה לשים מילוי, לסגור מהצדדים ולגלגל
  7. לפזר אבקת סוכר ולהגיש


כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים