היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

רוגלאך מהירי הכנה מבצק שמרים עלים מוכן במילוי נוטלה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוגלאך בכלום עבודה בגלל השימוש בבצק עלים שמרים מוכן ובנוטלה.

מצרכים:

1 חבילה בצק שמרים עלים מוכן

מיכל שוקולד נוטלה

הכנה

לפתוח את הבצק, לחתוך לחצי ולחתוך את הבצק למשולשים

למלא בקצה הרחב נוטלה, לסגור ולהדק

לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר, אני הכנסתי לשלוש שעות, אפשר שעה בחוץ

לחמם תנור ל- 180 מעלות

למרוח ביצה עם מעט מים ולאפות בערך חצי שעה, עד שמזהיבים, לא לייבש

Translate »