מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

רוגלאך מהירי הכנה מבצק שמרים עלים מוכן במילוי נוטלה

רוגלאך בכלום עבודה בגלל השימוש בבצק עלים שמרים מוכן ובנוטלה.

מצרכים:

1 חבילה בצק שמרים עלים מוכן

מיכל שוקולד נוטלה

הכנה

לפתוח את הבצק, לחתוך לחצי ולחתוך את הבצק למשולשים

למלא בקצה הרחב נוטלה, לסגור ולהדק

לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר, אני הכנסתי לשלוש שעות, אפשר שעה בחוץ

לחמם תנור ל- 180 מעלות

למרוח ביצה עם מעט מים ולאפות בערך חצי שעה, עד שמזהיבים, לא לייבש

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים