מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מניפות תפוחי אדמה בתנור

אני אוהבת מאוד תפוחי אדמה, בעצם מי לא? המתכון הזה קל להכנה והתוצאה טעימה ותודו שגם יפה. צולים את תפוחי האדמה כשהם מצופים בשמן (אפשר רגיל אפשר שמן זית) ותבלינים והכי טעים זה לאכול אותם מיד לאחר שהם יוצאים מהתנור. אם נשאר, לעטוף בניילון נצמד ולמקרר. עדיף לחמם בתנור/טוסטר כמה דקות, לא במיקרו.

עדיף להשתמש בתפוחי אדמה קטנים או בינוניים ואז הם מוכנים מהר יותר, לי היו גדולים. כדי לוודא שהם מוכנים, פשוט לנעוץ סכין חדה, אם רכים, מוכנים.

מצרכים:

תבנית מתאימה שתכיל את כל התפוחי אדמה. תניחו ותבדקו לפני שתפרסו אותן.

תפוחי אדמה עם הקליפה שטופים היטב. הכמות לפי מספר הסועדים, 1-2 לסועד.

לערבב  שמן ותבלינים, אני השתמשתי בתערובות של חברת נפטון שקבלתי לסקירה.

למי שאין את התערובות האלה: פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור.

הכנה

לחמם תנור ל- 200 מעלות

ליצירת מניפה:

לוקחים תפו"א, משחילים בשליש שלו קיסם מעץ, על מנת שנוכל לחתוך לא עד סוף ולחתוך למניפות

להבריש בין המניפות עם מברשת ומה שנשאר, לשפוך מעל

להכניס לתנור לאפיה של שעה בערך עד שמוכנים.

מגישים עם קבב, עוף,

התערובות שבהן השתמשתי

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים