היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

מציות במילוי גבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים:

  • מצות לפי מספר הסועדים
  • גבינות שיש בבית: עמק, חמד או כל גבינה קשה אחרת
  • 2-3  ביצים שלמות לערבב ולהוסיף מלח לפי הטעם 
  • מחבת ושמן קנולה לטיגון 
  • לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב

הוראות הכנה: 

  • להרטיב את המצות – להניח בתוך מגבת ולעטוף ל-10 דקות לערך, להרטיב שוב.
  • כשהמצות רכות, לקחת מצה, לחצות לשניים, למלא ולגלגל
  • לטבול בביצה משני הצדדים
  • לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב
Translate »