היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת אפרסקים הפכה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עכשו העונה של האפרסקים, המחירים שלהם לא כל כך יקרים ואפשר להכין מהם גם עוגה. 
עוגה קלה להכנה, 5 דקות הכנה… אפשר להשתמש בכל פרי: שזיפים, משמשים, נקטרינות….

מצרכים:

  1. בין 5-6 אפרסקים חתוכים לחצי או רבע
  2. 4 ביצים שלמות
  3. 2 שמנת ריצ' – אם רוצים חלבי, שמנת מתוקה
  4. 1 כוס סוכר
  5. 1 סוכר וניל
  6. 2 כוסות קמח תופח או רגיל + 1 אבקת אפיה
  7. 1/2 כפית מלח
הכנה
  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. להניח נייר אפייה על תבנית אפייה בגודל 26, לרסס בשמן
  3. לסדר  מעל הנייר את האפרסקים, תסדרו איך שאתם אוהבים, חלק פתוח למטה או למעלה
  4. להקציף ביצים, להוסיף סוכר ושמנת להמשיך להקציב 2 דקות בערך
  5. להוסיף קמח ומלח, לערבב היטב
  6. לשפוך מעל התערובת
  7. לאפות בערך שעה, לבדוק עם קיסם

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: