מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת שוקולד ושכבת קוקוס

מצרכים:

  1. 2 ו-3/4 כוסות קמח תופח או רגיל עם 1 א. אפיה
  2. 1.5 כוסות סוכר
  3. 4 ביצים שלמות
  4. 1 כוס שמן
  5. 2 כפות נס קפה
  6. 200 גרם קוקוס להשאיר קצת לפיזור למעלה
  7. 5 כפות קקאו
  8. 1/2 כפית סודה לשתייה
  9. 2 כוסות מים רותחים
  10. לקרם גנש: 2 שמנת מתוקה + 500 גרם שוקולד +1 כף שמן

הכנה:

  1. להדליק תנור ל-170 מעלות – לשמן תבנית מתאימה, חד פעמית רגילה או עגולה גודל 26
  2. לערבב בקערה: קמח, אבקת אפיה, סודה, נס קפה וקקאו
  3. בקערה נוספת לטרוף ביצים, סוכר להוסיף את השמן ולערבב
  4. להוסיף בהדרגה את תערובת הקמח, מים חמים, קמח ומים
  5. לאחד את שתי התערובות למרקם חלק
  6. לשפוך חצי מהתערובת לתבנית, לפזר מעל את הקוקוס
  7. לשפוך מעל את יתרת התערובת 
  8. לאפות כחצי שעה. לבדוק עם קיסם לא לייבש, הקיסם צריך לצאת עם מעט פירורים
  9. הכנת הגנש: 
  10. להרתיח שמנת מתוקה רתיחה אחת ולכבות
  11. להכניס את השוקולד, להמיס ולערבב היטב, להוסיף את השמן ולשפוך על העוגה
  12. לפזר מעל קוקוס
  13. לשמור במקרר

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים